Rocket Pack & PopMan-kampanjavälineet

popman-m

Kaipaako kampanjasi jotain uutta? Kokeile kannettavia promo-välineitä, jotka ilahduttavat taatusti katukuvassa.

Selässä kannettavat mainosvälineet ovat innovatiivinen tapa saavuttaa asiakkaat. Kannettavassa kampanjassa yhdistyy perinteisen promoottorin inhimillisyys, ja modernin mainosteknologian näyttävyys.

Pyydä kampanjatarjous ja laitamme tehoa myyntiin!

PopMan

Tällä promootiolla tavoitat asiakkaat tehokkaasti ja edullisesti! PopMan lipulla viet mainoksen suoraan asiakkaan luo, ja varmistat että mainonta todella liikkuu asiakasvirtojen mukana. Tehostat kampanjaa esim. jakamalla esitteitä.

PopMan reput omaksi alk.125€/kpl!

Rocket Pack

Rocket Pack on “juomareppu” jonka voit täyttää 15 litralla haluamaasi kylmää tai kuumaa juomaa, esim. kahvia tai mehua. Tehostat kampanjan reppuun kiinnitettävällä mainoksella sekä vyötärörepulla. Pakettiin kuuluu mainosten tulostus.

Tehoa tapahtumiin juomatarjoilulla.

Tapahtumantekijöitä tarjolla

Oletko järjestämässä tilaisuutta, mutta tekijöitä sen rakentamiseen puuttuu? Messut, esittelyt, kiertueet, urheilutapahtumat, asiakastilaisuudet ym.

Meiltä saat apua tapahtumatuotantoon ja sen suunnitteluun. Autamme tapahtumaasi onnistumaan tapahtumapäällikönä tai järjestäjänä. Olemme olleet mukana sadoissa eri tapahtumista pääjärjestäjänä ja alihankkijana.

Kustannustehokas vuokratyövoima auttaa tapahtumaasi nopeallakin aikataululla.

Kaikki yhdellä sopimuksella ja hommat jo käynnissä!

Verkostomme kautta löytyy myös tapahtumaohjaajia, esiintymislavoja, telttoja, kenttäravintoloita, messuosastoja ynm.