Usein Kysytyt Kysymykset

yhteistyö kuva

Koottuja vastauksia sinua varten

Jokainen asiakas on meille arvokas. Olemme keränneet tälle sivulle kysymyksiä, joita asiakkaamme usein kysyvät tilatessaan ja kartoittaessaan tulevaa projektiaan. Uskomme, että pääset näillä eväillä nopeasti eteenpäin!

Muut kysymykset

Jos sinua mietityttää jokin, johon alla olevista ei löydy vastausta, ota rohkeasti yhteyttä. Löydämme varmasti vastauksen yhdessä! 

Tilaus ja toimitus

Ilman muuta! Muistathan, että lähes kaikki tuotteemme käyvät sisä-ja ulkotiloihin. Ne ovat lisäksi erittäin pitkäikäisiä. Mitä tulee ulkomainontaan, tuotteet kestävät kovaa säätä, UV-säteitä, sadetta, kylmyyttä, ja siksi käyttötarkoitukset ulottuvat messuja pidemmälle! Pidä myös mielessä, että välineet ovat lujatekoisuudestaan huolimatta helppoja käsitellä ja säilyttää. Siispä yrityksen useampi osasto voi jakaa investoinnin kaikkiin kohteisiin, jossa brändin tulee olla läsnä. Kun siis mietit hankintaa, lue mukaan messut, rektrytointitilaisuudet, festivaalit, sisäiset tapahtumat ja tiimi-aktiviteetit. Muistathan myös, että Beachflageille on mahdollista hankkia huoltopalvelu, jolloin voit pitää lipun vaikka toimiston edessä läpi vuoden.

Tutustu Toteutuksiin-kuviin, jossa näet mittasuhteet ja ota yhteyttä meihin. Kerro hieman tapahtumasta tai sijainnista, jonne olet ajatellut luoda promo-kokonaisuutesi, ja voimme auttaa sinua. On tärkeää, että ulkotila ja maasto on huomioitu myös, joten älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Meillä on myös erilaisia kokoja varastossa, ja jos haluat, voimme tehdä video-opastuksen.

  1. Valitse tuote.
  2. Kerro toiveestasi: tuotteiden määrä, malli, koko. Jos kyseessä varuste, hyppää kohtaan 4.
  3. Kerrothan, jos kyseessä on ulkotapahtuma. Tällöin on paras valita maajalka.
  4. Klikkaa tarjouspyyntö painiketta. 
  5. Otamme sinuun yhteyttä kun saamme tarjouspyyntösi. Jos sinulla on jo valmis toteutus idea, voit myös ottaa yhteyttä s-postilla.
  6. Kokoa toiveesi lyhyeksi sähköpostiksi. Voit liittää esimerkiksi luonnoksen toivomastasi tuotteesta tai muutaman sanan ideasta toteutukseen. Muista liittää graafiset ohjeet tai toivomasi värit.

Tarkat aineisto-ohjeet tiedostojen lähettämiseen löydät kohdista “Aineisto-ohjeet” Beachflagien ja Telttojen osastoilta.

Kaksipuolinen tulostus on hyvä idea silloin, kun haluat tarjota tuplasti tietoa asiakkaalle tai haluat tekstien näkyvän oikein päin molemmilta puolin.  Beachflag tulostetaan yksinkertaiselle kankaalle, jolloin kääntöpuoli näkyy peilinä. Jos siis haluat, että toisella puolella kangasta on täysin sama kuvio, esim. logo, ja se näkyy oikein päin, kerro siitä meille. Jos sinulla on puolestaan ajatus että lipussa eri puolilla on eri värit, niin muistathan kuitenkin, että yläsauman kohdalla ompeleiden sijoitus vaatii toisen puolen kankaan jatkamista toiselle.

Suosittelemme 2 puoleista lippua käytettäväksi ainoastaan sisätiloissa. Saat ne S-koossa 67x214cm.

Muuta huomioitavaa:

Mahdollista saada eri värejä / puoli.

Mahdollista laittaa erilainen design kummallekin puolen 

Saumaus ja värinkäyttö

1-väri saumaus (samaa väriä kuin lipun pääväri on standardi)

Jos haluat lippuja, tuoleja, yms., erilaisilla kuoseilla, se onnistuu. Kerrothan selkeästi millaisen määrän haluat millekin tuotetyypille.  

Lue ohje Instructions for Designers (löytyy Beachflagin Aineisto-ohjeet-sivulta).

Käymme aina tiedoston läpi ja kerromme, jos vedokseen liittyy mitään ongelmia. Jos kaikki vaikuttaa olevan hyvin, luonnos menee suoraan tuotantoon. Lähetämme vielä vedoksen varmistuksena ennen painoa. Muistathan, että jos tarvitset apua suunnitteluun, voimme auttaa sinua mielellämme.

– Leiska väreissä CMYK (ei RGB)

– Käytä vektoritiedostoja

– Käännä teksti viivoiksi;

– Graafiset elementit luotu mieluiten Adobe Illustrator-ohjelmalla (.AI, .PDF tai muu Vektoritiedosto);

– Lähetä 1:1 tiedostot minimum 100DPI koossa. Jos tiedosto on 1:10, koko oltava 300DPI (CMYK)

Kun olet hyväksynyt tuotteen tuotantoon, tuotanto alkaa heti ja toimitamme tavaran 5 -14 arkipäivässä. Voimme tarjota myös express-toimituksen, kysy lisää meiltä.

Varusteita meiltä löytyy varastosta, joten saat ne toimitettuna nopeasti.

Tuotteiden asennus ja huolto

Beachflagit voi pestä pesukoneessa 30 asteisessa vedessä..

Ennen ensimmäistä käyttökertaa: Ennen ulkokäyttöä on hyvä idea pestä lippu 30 ° asteessa pesukoneessa. 

Telttaa ei voi pestä pesukoneessa. Pyyhi lika pois kostealla pyyhkeellä. Kun hankit teltan, annamme tarkemmat pesuohjeet. Voimme myös hoitaa teltan puhdistuksen puolestasi.

Beachflagit rakastavat puhdasta ilmaa. Älä anna niiden hangata oksia, mastoja, tankoja sähkölinjoja/kaapeleita tai seiniä vasten. Älä myöskään raahaa lippua maata vasten, jotta lipun tikit säilyvät hyvinä. Aurinko ja ilmasto vaikuttavat lipun elinkaareen. Suosittelemme, että tuot lipun sisätiloihin, jos sää muuttuu huonoksi. Joka 2-3 kuukauden välein suosittelemme konepesua 30 ° asteessa. 

Teltta on erittäin helppohoitoinen. Sitä ei tarvitse juurikaan pestä, mutta ennen pakkaamista säilyttämistä varten se kannattaa puhdistaa ja kuivata.

Olemme valinneet valikoimaan telttamalleja pitäen silmällä Suomen ankarat sääolosuhteet. Ensinnäkin teltta on täydellinen positiivinen tunnelman kohottaja tapahtumaan silloin, kun on kylmä, sillä se tarjoaa suojaa asiakkaille. Ainut, mitä tarvitset on telttaseinien asentaminen. Seinät voidaan helposti siirtää sivuun, kun sää parantuu.  Ilmatäytteisten telttojen tuulenkestävyys on 5 solmua. Ilmatäytteisen teltan käyttöä ei suositella kovassa lumisateessa.

Riippuu teltan koosta ja siitä, ovatko henkilöt aiemmin pystyttäneet telttaa. Jos kyseessä on pienempi teltta, tarvitset vain 2 minuuttia ja yksi henkilö riittää. Messuseinä valmistuu myös nopeasti yksin.. 3x6m teltan pystytys käy nopeiten 2 henkilöltä ja vie vain 1 minuutin. Teltan kehikko säilytetään aina yhdessä katon kanssa. Seinät kiinnitetään velcro-nauhalla. Ilmatäytteiset rakenteet nousevat helposti ylös ja siihen ei tarvitse montaa henkilöä. Sähköpumpulla jopa 5 minuutissa.

Tuotetiedot

Beachflagit valmistetaan polyesterkankaasta, tyyppi Polyglans  115 g, mikä takaa lähes 100 % täydellisen tulostuksen digitaalisesta kuvasta, ja kuva näkyy kirkkaasti läpi molemmille puolelle kangasta. (Peilikuva-efekti). Myös saatavilla B1-paloturvallisuustodistus sisätiloja varten. Mahdollisuus myös käyttää Polyglans 115g eco-materiaalia, jolla on samat yllämainitut ominaisuudet kuin standardiversiolla, mutta valmistukseen käytetään kuituja, jotka on kierrätetty PET-muovipulloista. Huom! Muista kertoa että haluat liput kierrätysmateriaaleista.

  • Ilmatäytteiset elementit on valmistettu  erittäin lujatekoisesta, palonkestävästä polyesterimateriaalista, joka on pinnoitettu sisältä ja ulkoa PVC:llä (500 g/m2). Kiinteä stabiloiva pohja komposiitista ja vaihdettava 220 g/m2 grafiikka polyesteri sublimaatiotulostuksella.
  • Perinteiset Ecotent-teltat on valmistettu pinnoitetusta alumiinista. Telttakangas on 100% vedenkestävää polyesteria, UV-kestävää ja palosertifioitu (M1/B1). Kangasvaihtoehtoina Polyester 250C (0,18 mm) tai  500D (0,25mm)..

Aurinkotuolit valmistetaan polyesterkankaasta, tyyppi Polyglans  115 g, mikä takaa lähes 100 % täydellisen tulostuksen digitaalisesta kuvasta, ja kuva näkyy kirkkaasti läpi molemmille puolelle kangasta. (Peilikuva-efekti). Myös saatavilla B1-paloturvallisuustodistus sisätiloja varten. Mahdollisuus myös käyttää Polyglans 115g eco-materiaalia, jolla on samat yllämainitut ominaisuudet kuin standardiversiolla, mutta valmistukseen käytetään kuituja, jotka on kierrätetty PET-muovipulloista. Huom! Muista kertoa että haluat tuolit kierrätysmateriaaleista.